Ervaring bij Faceland - Mustafa Mahli

Beoordeling Ooglidcorrectie

24

“Teleurstelling ”

Nu na een jaar nog steeds niet netjes.

Arts denkt wel mee voor oplossing.

Volgende week afspraak voor behandelplan.

A
Anonieme gebruiker

1 review update

“Update toegevoegd op 15 februari 2024”

Helaas zijn we er niet uitgekomen. De arts wilde een correctie uitvoeren en tekende het gebied af. Het kwam erop neer dat het opnieuw een ooglidcorrectie zou worden. Ik heb erover nagedacht en omdat het resultaat zo ontzettend lelijk is geworden durfde ik het niet nog een keer aan om hem te laten snijden. Het vertrouwen is er gewoon niet. Hij reageerde driftig en stond er niet voor open me op een andere manier tegemoet te komen zoals dry needlen of botox om m’n oog in elk geval een normalere vorm te geven. Nu ik de foto’s ook weer zie ben ik boos op de arts dat het zo’n prutswerk is maar ook op mezelf dat ik deze arts heb gekozen.
Onderaan staat of ik deze kliniek aanbeveel en ik heb nee gezegd maar ik kan alleen maar spreken voor deze arts en niet de gehele kliniek. Ik raad deze arts af met snijden. Ik moet nu als ik het nog wil verbeteren naar een plastisch chirurg, dus voorlopig ben ik hier nog wel even mee zoet.

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 1,0Klantvriendelijkheid
  • 5,0Het consultgesprek
  • 4,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 1,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

21 september 2023

Vergelijkbare beoordelingen van Faceland - Mustafa Mahli

96
06 juni 2022 Ooglidcorrectie
“ Top ” Anonieme gebruiker

Ik heb mijn ooglid correctie ondergaan, deze is gedaan door dr. Mustafa Mahli, tijdens de intake was alles duidelijk verteld en ik was ook meteen op…

97
11 oktober 2023 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend ” Dethmar

Duidelijke rustige uitleg van de arts Mustafa Mahli tijdens het consultgesprek. Vanaf minuut 1 gaf hij mij een fijn vertrouwd gevoel.

96
08 augustus 2022 Ooglidcorrectie
“ Betrouwbaar ” Liliane

Ik zag heel erg op tegen de operatie maar bij consultgesprek al goed gevoel. Operatiedag zeer goed geholpen door Dr. Mustafa en assistentes. Stap voor…